European Property Award  - London 2013/2014. godina.

Za projekt Vila Zara osvojili smo međunarodno priznanje na koje smo iznimno ponosni.

Projektni zadatak –  Investitor je želio dobiti dizajniranu luksuznu vilu koja će zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih kupaca. Ovaj investitor je već gradio respektabilne građevine na istoj lokaciji u naselju Kožino kod Zadra, na samoj obali. Znali smo da će zadatak biti zahtjevan, tim više što je u ovom slučaju investitor želio nadmašiti sve što je do tada gradio, drugim riječima želio je nadmašiti sebe samog!

Na naše veliko zadovoljstvo,  shvatili smo da pred sobom imamo investitora koji poštuje projekt, pa smo znali da neće biti odstupanja kod izvedbe.  Kasnije smo upravo iz tog razloga ovaj projekt izabrali i poslali na natječaj  za nagradu.

Uglavnom proces projektiranja se odvijao dobro, uz veliki angažman našeg tima i dobru suradnju investitora. To nas je motiviralo i kasnije tijekom gradnje. Pratili smo i nadzirali projekt od samih početka pa sve do kraja, što se i vidi.  Ovakve investitore jako cijenimo, jer na ovim našim prostorima još uvijek je investitor ili građevinar onaj koji se pokušava prometnuti u dizajnera i arhitekta - jer to valjda zna svatko, rezultat čega je previše nakaznih građevina duž jadranske obale. No u ovom slučaju rezultat se vidi na fotografijama. Mi smo zadovoljni, investitor je zadovoljan, a nadamo se da će biti i budući kupac ove lijepe vile, dobitnice prestižnog priznanja u Londonu! Informacije o prodaji naći ćete u kategoriji Prodaja nekretnina.


Autori idejnog arh. rješenja : Šime Babin i Emil Stijepčić
Razrada projekta : Zoran Botić
Projektni ured : STUDIO BABIN